Creating a perfect open plan family room
Our client for this project was a family living in Great Ashby, Stevenage, Hertfordshire.
 
The family wanted to update their current conservatory and use the space to create a better living environment on the ground floor of their property. Being a family of keen musicians they wanted a room to not only display their collection of instruments but one they could also play them in and entertain people.



 
The current conservatory was dated, cold in the winter, and too hot to use in the summer. The customer already had planning consent in place when they approached us, so we quickly set to work on creating not an additional room but a much larger and brighter space downstairs.


 
This project took only three months to complete, this included the dismantling of the current structure, laying the foundations for the new area, the build, and the insulation of the new area, including the windows, skylights and new bi-folding doors.

As a company, we are always listening to what our customer wants, we are so happy with the end product here, a beautiful and spacious room that is perfect for hosting cozy dinner parties during the winter and big and bright BBQs in the summer, with the bi-folding doors flung open, creating an even bigger entertaining area.

 
 
Be sure to keep an eye out on our blog for more updates on the other projects we are working on.

Thanks for reading,

Steve